Youtube

Το κανάλι μας:


................................................................................

Περί ποδηλάτων και Διπλώματος κινητικότητας!

Κάθε πολιτισμός ξεκινάει με την αυταρχία μιας πίστης και τελειώνει με την αναρχία μιας λογικής

https://youtu.be/6RmnSwkCTQw

😀

ΕΡΤ 8.6.2019 | Διπλώματα Οδήγησης | Αλήθειες και Ψέμματα! Συνέντευξη του προέδρου του Π.Σ.Ε.Ο. σ. Άρη Ζωγράφου στο Πρώτο πρόγραμμα της ΕΡΤ Τελικά τι θα γίνει με τα διπλώματα οδήγησης και τις εξετάσεις;

https://youtu.be/zUKPG9bNz4E

😀

94,3 FM 4.5.2019 Ένας ολόκληρος κλάδος σε αδιέξοδο! Σ΄ αυτήν την Χώρα, κανείς δεν θέλει να αλλάξει τίποτα στην ουσία και πρώτα από όλα ο υπουργός! Ο υπουργός και το επιτελείο του έχουν δημιουργήσει ένα νόμο, ο οποίος είναι δύστροπος νόμος, κακός νόμος, ο οποίος δίνει άλλοθι στο παλιό, το άθλιο, το διεφθαρμένο, να μας κλείνει πρόστυχα το μάτι..! Οκτώ μήνες ένας ολόκληρος κλάδος χωρίς στην ουσία δουλειά και δεν ιδρώνει το αυτί κανενός! Αυτό θα καταγραφεί στο βιβλίο ρεκόρ Γκίνες...!

 https://youtu.be/K9Ur-4xau_Q

😀

ΕΡΤ 15.3.2019 | Ως Πανελλήνιος Σύλλογος Εκπαιδευτών Οδήγησης και Κυκλοφοριακής Αγωγής καταδικάζουμε με τον πιο απόλυτο τρόπο τέτοια φαινόμενα, τα οποία παράγει ένα άθλιο, αναχρονιστικό και διαβλητό σύστημα εξετάσεων υποψηφίων οδηγών!

https://youtu.be/Blmq1qs75YQ

😀

ΕΡΤ Πρώτο Πρόγραμμα 17.2.2019 | Τι θα γίνει τελικά με τα διπλώματα οδήγησης και με τις εξετάσεις των υποψηφίων οδηγών; Τι αλλάζει στην διαδικασία; Πόσο αδιάβλητες είναι οι νέες εξετάσεις; Τι προτείνουν οι Εκπαιδευτές Οδήγησης και τι το υπουργείο;

Μία συνέντευξη που θα συζητηθεί! Μαζί μας ο πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Εκπαιδευτών Οδήγησης και Κυκλοφοριακής Αγωγής (Π.Σ.Ε.Ο.) Άρης Ζωγράφος Απαντάει ζωντανά στις ερωτήσεις μας.

https://youtu.be/luBA5aqMCak

😀

Βουλή ΙΙ 12.2.2019 Απαντήσεις

Η γενίκευση κ. Υπουργέ είναι η αρχή του φασισμού! Δεν μπορείτε να τσουβαλιάζετε έναν κλάδο έτσι! Δεν μπορεί μέσα σε αυτή την αίθουσα να λέγονται τέτοιες κουβέντες. Να ψάχνουμε μέσα από μου είπες, σου είπα 90% όχι 65% ποσοστά διαφθοράς! Μα καλά με ποιους μιλάτε; Δεν ζητιανεύουμε Αξιοπρέπεια από κανέναν, την Απαιτούμε..! https://youtu.be/BuU4Owgkaaw

😀

Βουλή 12.2.2019 Εισήγηση

Όταν το παλιό αρνείται να πεθάνει και το νέο δεν μπορεί να γεννηθεί… τότε ζούμε την εποχή των τεράτων..! Μερικές ιδέες για το μέλλον της ΚτΚ και το Δίπλωμα της Κινητικότητας..! https://youtu.be/vApOVrgF9o0

😀

5.1.2019 Real FM | Εκτός από τα φληναφήματα με γνωστές Μ.Κ.Ο. Ο υπουργός αρέσκεται να συνομιλεί με πολιτικούς του φίλους και με ανθρώπους που δεν έχουν στην ουσία τίποτα να προτείνουν. Έτσι ώστε να περιδιαβαίνει στα κανάλια και να λέει: Μα αυτοί δεν έχουν προτάσεις..!

2.1 2019 Creta 98.4FM | Είμαστε απέναντι στο ΥΠΜΕ και τους εξεταστές γιατί στην ουσία δεν θέλουν καμιά αλλαγή σε αυτό το κατάπτυστο σύστημα εκπαίδευσης - αξιολόγησης. Τους βολεύει όλους! Ο αγώνας τους σε ότι αφορά το κομμάτι της Οδικής Ασφάλειας είναι προσχηματικός!

https://youtu.be/GTF-LnoycCo

😀

8.12.2018 | Αλλάξτε επιτέλους αυτό το άθλιο σύστημα εκπαίδευσης – αξιολόγησης σύμφωνα με τις απαιτήσεις της ΚτΚ! Σταματήστε αυτό το ιδιότυπο lock out ενάντια στους εκπαιδευτές και τους πολίτες:
https://youtu.be/PqaKVwAHB7c 

😀

ΕΡΤ | Δώστε επιτέλους λύση τώρα!
https://youtu.be/trdXIoFADg0 

😀

3.11.2018 | Γ.Σ. Εκπαιδευτών Πνευματικό Κέντρο Γιάννης Ρίτσος Οι θέσεις του Πανελληνίου Συλλόγου Εκπαιδευτών Οδήγησης (Π.Σ.Ε.Ο.):

https://youtu.be/EZoMdwRJ8r8

😀

Πάτρα | Ανοιχτή Γενική Συνέλευση Κλάδου: Οι θέσεις του Π.Σ.Ε.Ο. για την αλλαγή της διαδικασίας Αξιολόγησης και το μέλλον της ΚτΚ

https://youtu.be/-rNsEzjOsIA

😀

247 | 88,6 FM
https://youtu.be/65wcNocjaFw

😀

Live στην ΕΡΤ 12.10.2018 | Οι εξετάσεις δεν παίζουν κανένα ρόλο! Είναι απλά η κολυμπήθρα του Σιλωάμ και πρέπει Άμεσα να καταργηθούν και να περάσουμε στην επόμενη εποχή που απαιτεί η ΚτΚ και είναι το Δίπλωμα Κινητικότητας..
https://youtu.be/a7RM1ECOoPE

😀

74ρηδες | Η θέση του συλλόγου για την Δια βίου Μάθηση:
https://youtu.be/WABB8mAPwr8

😀

ΒΟΥΛΗ | Οι θέσεις του Πανελληνίου Συλλόγου Εκπαιδευτών Οδήγησης και Κυκλοφοριακής Αγωγής! https://youtu.be/p3ijCnL_ph0 

😀

ΒΟΥΛΗ |  Ερωτήσεις και Απαντήσεις. Διευκρινήσεις για το αύριο της κινητικότητας και την σύγχρονη ΚτΚ
https://youtu.be/b1nKb4QDERY

Δεν υπάρχουν σχόλια: