Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

Οδική Ασφάλεια και Παιδιά Δελτίο Τύπου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της Διημερίδας Εκπαίδευσης Οδικής Ασφάλειας που διοργάνωσε ο Πανελλήνιος Σύλλογος Εκπαιδευτών Οδήγησης και πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Hilton στις 9 και 10 Ιανουαρίου 2016 με θέμα: Οδική Ασφάλεια και Παιδιά.
Η παρουσία κορυφαίων  επιστημόνων, η υψηλού επιπέδου θεματική των διαλέξεών τους και τα παράλληλα βιωματικά εργαστήρια, σηματοδότησαν τον προσανατολισμό και τους στόχους του συλλόγου.
Η μεγάλη επίσης συμμετοχή συναδέλφων εκπαιδευτών και τις δύο ημέρες, και οι ασφυκτικά γεμάτες αίθουσες καθ’ όλη την διάρκεια των εργασιών της διημερίδας, καταδεικνύουν το ενδιαφέρον και την  ανάγκη των συναδέλφων εκπαιδευτών αλλά και της κοινωνίας γενικότερα,  για την απόκτηση νέων γνώσεων και δεξιοτήτων, σχετικά  με το κορυφαίο εθνικό πρόβλημα της οδικής ασφάλειας και τους τρόπους αντιμετώπισης του. 
Το Δ.Σ. του συλλόγου μας λαμβάνοντας αυτά τα μηνύματα, δεσμεύεται να παλέψει να  καθοδηγήσει και να  προχωρήσει αταλάντευτα μαζί με τα μέλη και την κοινωνία στο δρόμο της διακριτής αναβάθμισης της οδικής ασφάλειας. 
Η  ποιοτική  αναβάθμιση των υπηρεσιών μας είναι ο πρώτος και κυρίαρχος στόχος που θέτουμε εξ αρχής.
Η διημερίδα στις 9 και 10 Ιανουαρίου 2016 ήταν μόνο η αρχή. Σίγουρα το μέλλον θα είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον, συγκρατώντας την ρήση του ποιητή:
«Μην αμελήσετε.
  Πάρτε μαζί σας νερό.
  Το μέλλον μας θα έχει πολύ ξηρασία.»  
Με τιμή για το Δ.Σ
Ο Πρόεδρος
                 Άρης Ζωγράφος              
Ο  Γ. Γραμματέας
Λευτέρης Μιχελάκης



Δεν υπάρχουν σχόλια: