Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΏΝ ΗΡΑΚΛΕΊΟΥ Δελτίο τύπου

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΏΝ 
ΥΠΟΨΗΦΊΩΝ ΟΔΗΓΏΝ Ν. ΗΡΑΚΛΕΊΟΥ 
ΑΡΧΙΜΗΔΟΥΣ 1 ΙΚΑΡΟΥ 12/12/2012
Ν. ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΣ

Δελτίο τύπου
Το Δ.Σ. του σωματείου μας με αίσθημα οδύνης πληροφορήθηκε τον άδικο χαμό των δύο στελεχών του Ε.Κ.Α.Β. Κρήτης και τον βαρύ τραυματισμό του τρίτου καθώς και των άλλων συμπολιτισσών μας που ενεπλάκισαν σε τροχαίο σήμερα το πρωί.
Το ήθος και ο αγώνας των εκλιπόντων για την οδική ασφάλεια είναι γνωστά σε ολόκληρη την Κρήτη και είμαστε περήφανοι ως κλάδος που συνεργαστήκαμε σε διάφορες εκδηλώσεις προσπαθώντας να ανεβάσουμε την οδική ασφάλεια στον τόπο μας.
Το σημερινό συμβάν καταδεικνύει περίτρανα για άλλη μια φορά το πόσο ανασφαλές είναι το οδικό δίκτυο και ιδιαίτερα ο Βόρειος Οδικός Άξονας Κρήτης και πόσο επείγει η λήψη άμεσων μέτρων για την ασφαλή κυκλοφορία στους δρόμους της Κρήτης.
Το σημερινό συμβάν ας αποτελέσει την αρχή της αφύπνισης κάθε σκεπτόμενου συμπατριώτη μας αλλά πρωτίστως των τοπικών αρχόντων, απαιτώντας μια διαφορετική συγκοινωνιακή πολιτική με επίκεντρο τον άνθρωπο και την ανθρώπινη ζωή και όχι το οικονομικό κέρδος.
Στις οικογένειες των εκλιπόντων εκφράζουμε την βαθειά μας λύπη και ευχόμαστε να βρουν την δύναμη να αντέξουν την απώλεια τους.

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΑΚΗΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: