Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

Κατάργηση Εξετάσεων Εδώ και Τώρα..!

Ποιοι παίζουν με το ψωμί και την υπόληψή των εκπαιδευτών οδήγησης και κυκλοφοριακής αγωγής , εκ του ασφαλούς..(;)

Δ Ε Λ Τ I O    T Y Π Ο Υ
Σήμερα 10-3-2015 και ημέρα Τρίτη οι εκπαιδευτές υποψηφίων οδηγών του Περιφερειακού Διαμερίσματος Θεσσαλονίκης πραγματοποιούν αποκλεισμό της κεντρικής εισόδου της Διεύθυνσης Μεταφορών Ανατολικής Θεσσαλονίκης από ώρα 7 έως 11 το πρωί διαμαρτυρόμενοι για τη δραματική μείωση των διοικητικών υπαλλήλων που στελεχώνουν τη Διεύθυνση, εξαιτίας της μετακίνησής τους σε άλλες Διευθύνσεις της Περιφέρειας ή κατόπιν συνταξιοδότησης, χωρίς να υπάρξει ισάριθμη αναπλήρωση αυτών.
Ο αυξημένος αριθμός των αιτημάτων των πολιτών και των επαγγελματιών του χώρου (σχολές οδηγών, Κ.Ε.Π, διεκπεραιωτών, επαγγελματιών οδηγών κλπ.) προς τις αντίστοιχες Διευθύνσεις Μεταφορών με την παράλληλη εκτέλεση του εξεταστικού έργου προς τους υποψηφίους οδηγούς από τους ίδιους υπαλλήλους, εντός του εργασιακού ωραρίου τους, δίνουν την εικόνα ερήμωσης και υπολειτουργίας των Δημοσίων Υπηρεσιών.
Ως πρωτοβάθμια σωματεία της Περιφερειακής Ενότητας της Θεσσαλονίκης εδώ και πολλούς μήνες, με παροτρύνσεις, με συμβολικό αποκλεισμό της Κεντρικής Περιφέρειας της ΠΚΜ, με παραστάσεις προς τον κ. Περιφερειάρχη, με επιστολές αναδείξαμε την καθημερινή διόγκωση του προβλήματος και την κατάληξη αυτού στους πολίτες και τους επαγγελματίες του χώρου.
ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ:
  • Την αποχή των εξεταστών από τις προγραμματισμένες εξετάσεις.
  • Την αναίτια διακοπή του προγραμματισμού των πρακτικών εξετάσεων τον τελευταίο μήνα. 
  • Τη συνεχή αποδυνάμωση της Διεύθυνσης Μεταφορών Ανατολικής Θεσσαλονίκης από υπαλλήλους. (Από το καλοκαίρι έχουν αποχωρήσει περισσότερα από 10 άτομα, χωρίς να αντικατασταθούν).  Όποιος υπάλληλος ζητήσει να μετακινηθεί εγκρίνεται η μετακίνησή του σε άλλη υπηρεσία.  Το γεγονός αυτό οδηγεί σε απαράδεκτες καθυστερήσεις στη διεκπεραίωση των διοικητικών πράξεων.
  • Εδώ και ενάμισι χρόνο δεν έχει τοποθετηθεί Διευθυντής και Προϊστάμενοι τμημάτων.

Τα πρωτοβάθμια Σωματεία των σχολών οδηγών Θεσσαλονίκης.
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ   «Ο ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ»
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΟΔΗΓΩΝ   «ΠΙΛΟΤΟΙ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΤΟΥ»
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ «ΦΙΛΙΠΠΟΣ»

Μήπως ήρθε η ώρα για την κατάργηση αυτής της κωμωδίας που αποκαλούνται εξετάσεις..(;) 

Δεν υπάρχουν σχόλια: