Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

Δημιουργήστε μια αφίσα

Το περιοδικό για την εκπαίδευση στο ντιζάιν grdesign απευθύνει ανοικτό κάλεσμα για την δημιουργία αφισών σε σχέση με την παγκόσμια εβδομάδα οδικής ασφάλειας που φέτος είναι αφιερωμένη στα παιδιά.
Δημιουργήστε μια αφίσα "Ένα παιδί, είναι ένα παιδί. Δεν είναι κινούμενος στόχος!"
Δημιουργήστε μια αφίσα με αφορμή την Παγκόσμια Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας Αφιερωμένη στα Παιδιά (4-10 Μαϊου 2015). Οι αφίσες που θα προκριθούν θα εκτεθούν στην έκθεση του Μουσείου Μπενάκη στα πλαίσια δράσης του gr design μαζί με τις 12 αφίσες που σχεδιάστηκαν για την προηγούμενη θεματική «Η ταχύτητα σκοτώνει» για την Παγκόσμια Ημέρα Θυμάτων Τροχαίων Δυστυχημάτων πέρυσι.
Κείμενο αφίσας:
4-10 Μαϊου 2015
Παγκόσμια Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας Αφιερωμένη στα Παιδιά
Ένα παιδί, είναι ένα παιδί. Δεν είναι κινούμενος στόχος!
Προδιαγραφές αρχείων:
Διαστάσεις αφίσας 50Χ70 εκ.
1. Αρχείο pdf 50X70 εκ. CMYK 300 dpi.
2. Μικρό Aρχείο (17X25) jpg. RGB 300 dpi.
Οι αφίσες θα υποβληθούν στην ειδική φόρμα που ακολουθεί και οι υποβολές θα λήξουν την Τετάρτη 15 Απριλίου 2015.
Κανένα άλλο κείμενο δεν πρέπει να γραφτεί.
Κυρίως όχι ξένη γλώσσα, εκτός των Ελληνικών που αναφέρονται.
Η κριτική επιτροπή:
Πάνος Κωνσταντόπουλος, Γιάννης Κουρούδης, Αρτέμης Ρούσος, Κώστας Πολίτης και Γιώργος Κουβίδης (πρόεδρος του συλλόγου SOS Tροχαία Εγκλήματα).posteraki

gr design δράσεις

Το περιοδικό «gr design» με την ευκαιρία της συμπλήρωσης δύο χρόνων από την έναρξη της έκδοσής του, διοργανώνει έκθεση «πεπραγμένων».
Την επέτειο των δύο χρόνων γιορτάζουν με τη συμμετοχή τους σχεδιαστές από το ευρύ φάσμα της δημιουργίας και των ποικιλιών του Ελληνικού Ντιζάιν.
Το περιοδικό gr design αναφέρεται στα 2 χρόνια δράσεων του, ο Μιχάλης Κατζουράκης με έργα του για εξώφυλλα του περιοδικού, ο Δημήτρης Αρβανίτης παρουσιάζει τις αφίσες του που έγιναν μέρος της συλλογής του Παρισινού Musée des Arts Décoratifs, η ομάδα We designπαρουσιάζει εργασίες τους της συλλογής greecerevisited, τα Χαρτιά Περράκη μας υποδέχονται στην «Αποθήκη χάρτου», η Ένωση Γραφιστών συμμετέχει με επιλογές έργων τής δράσης της, ο Γιάννης Κουρούδης επιλέγει αφίσες του για τη Λυρική, οΠαναγιώτης Χαρατζόπουλος αποκαλύπτει «εμπειρίες Τυπογραφίας» και συμμετέχει μαζί με τον Βασίλη Γεωργίου και τον Γιάννη Καρλόπουλο στο «Στέλλα πρότζεκτ» και την Ελληνική καλλιγραφία. Ακόμα παρουσιάζονται οι νέες εκδόσεις του «gramma» με το βιβλίο του Δημήτρη Αρβανίτη «Στιγμιαίο Ντιζάιν», του Πάνου Κωνσταντόπουλου «Infographics» και τουΚώστα Θεοχάρη «Αθήνα, η ζωή στους δρόμους». Η έκθεση κλείνει με τα έργα των νέων σχεδιαστών που προκρίθηκαν στην ετήσια διοργάνωση του περιοδικού με σκοπό την προβολή της «φρέσκιας δημιουργίας».
Eγκαίνεια και τελετή απονομής Σάββατο 25 Απριλίου
Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: