Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Κρήτη μια αξιοζήλευτη προσπάθεια.

Ένα αλλιώτικο κέρασμα…!

Στην ευαισθητοποίηση των οδηγών στην Κρήτη ενόψει της εξόδου του Πάσχα προσβλέπουν οι εκπαιδευτές οδήγησης Ηρακλείου και αναλαμβάνουν μια σημαντική πρωτοβουλία, το απόγευμα της Μεγάλης Δευτέρας. Θα βρίσκονται πάνω στην Εθνική Οδό Ηρακλείου Ρεθύμνου σε μια «εσπερίδα μνήμης» για τα θύματα των τροχαίων της Κρήτης και θα θυμίσουν στους οδηγούς πως ο δρόμος είναι χαρά, είναι ταξίδι, είναι κοινωνία, επικοινωνία και συν-κοινωνία...
...........................
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ
ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΟΔΗΓΩΝ
Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Αρχιμήδους 1 & Ικάρου 12/04/2011
Ν. Αλικαρνασσός
Πληρ. Λευτέρης Μιχελάκης
Τηλ.6977904780
Email: l.mihelakis@gmail.com

ΚΑΛΕΣΜΑ

Το Σωματείο μας στο πλαίσιο της κοινωνικής του ευθύνης διοργανώνει σειρά παρεμβάσεων στη τοπική κοινωνία με θέμα την οδική ασφάλεια.

Στην προσπάθειά μας να καταδείξουμε την επικινδυνότητα του Βόρειου Οδικού Άξονα της Κρήτης (Β.Ο.Α.Κ.), να αφυπνίσουμε τους πολίτες αυτού του τόπου, ως προσφορά στη μνήμη όλων αυτών που χάθηκαν στην άσφαλτο, συμβάλλοντας στοιχειωδώς στο περιορισμό των τροχαίων ατυχημάτων, διοργανώνουμε εσπερίδα μνήμης για τα θύματα από τροχαίες συγκρούσεις στις 18 Απριλίου 2011 στις 18:00 στην εθνική οδό Ηρακλείου Ρεθύμνου 300 μέτρα μετά τη γέφυρα του Παλιόκαστρου δεξιά.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων σύντομο χαιρετισμό- καλωσόρισμα από τους διοργανωτές, μουσική, διανομή ενημερωτικών φυλλαδίων για την οδική ασφάλεια σε οδηγούς και επισκέπτες και θα προσφέρουμε στους επισκέπτες αντί κρασί και τσικουδιά ένα ποτήρι- φλιτζάνι έρωντα ( το κρητικό αφέψημα δίκταμο)

Με τιμή
Ο πρόεδρος
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια: